هنری

بهترین ساز برای شروع موسیقی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان

بهترین ساز برای شروع موسیقی

یادگیری نواختن ساز یک مهارت مادام العمر و مفید است که می تواند ذوق هنری هر کسی را بهبود ببخشد. کودکان و بزرگسالان می توانند از طریق تمرین مداوم نواختن ساز از افزایش خلاقیت، اعتماد به نفس و نظم و انضباط بهره مند شوند و همچنین یادگیری نواختن ساز فواید متعددی دارد. با این حال، کسانی که تازه می خواهند ساز را یاد بگیرند ممکن است مطمئن نباشند که بهترین ساز برای شروع موسیقی کدام است.

برخی از سازهای موسیقی برای شروع کار سخت هستند و ما پیشنهاد نمی کنیم که آن ها را یاد بگیرید اما سازهایی هم وجود دارد که یادگیری آن برای شروع مناسب است. انتخاب ساز مناسب کاملا به خود شخص بستگی دارد و شما می توانید برای تشخیص بهترین ساز برای شروع موسیقی تعدادی از سازها را تست کنید تا ببینید با کدام راحت ترید، در ادامه تعدادی از ساز ها را به شما پیشنهاد می کنیم که می توانید آن ها را برای شروع آزمایش کنید.

فواید یادگیری ساز موسیقی

یادگیری یک ساز فواید بسیار زیادی دارد و اغلب شروع یادگیری مهارت موسیقی مثل تمامی مهارت ها، چالش ها و سختی های زیادی دارد که به صبر و فداکاری نیاز دارد. با این حال، برای کسانی که به یادگیری آن پایبند هستند، فایده های زیادی دارد.
  1. کاهش استرس: یادگیری نواختن یک ساز و همچنین گوش دادن به موسیقی (موسیقی که از ساز شما می آید) یک کاهش دهنده استرس واقعی است. یک مطالعه نشان داد که گروهی که قبل از قرار گرفتن در معرض یک عامل استرس زا به موسیقی آرامش بخش گوش می دادند نسبت به گروه های دیگر در این مطالعه که این کار را نکردند، سطح کورتیزول به طور قابل توجهی پایین تر بود.
  2. سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند: به گفته فیزیولوژیست ها، دانیل جی لتیوین و مونالیزا چاندا، گوش دادن به موسیقی و نواختن یک ساز، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. این فعالیت ها به تولید ایمونوگلوبولین A، یک سلول کشنده طبیعی که ویروس ها را می کشد، کمک می کند. دفعه بعد که احساس کردید سرما خورده هستید، ساز را بردارید.
  3. تاثیر نواختن موسیقی بر مغز: نوازندگان مقدار بیشتری ماده خاکستری در مغز خود دارند که قدرت پردازش اطلاعات بیشتری را برای آنها فراهم می کند. مطالعه ای مغز نوازندگان حرفه ای، نوازندگان آماتور و غیر موسیقیدانان را مقایسه کرد و بیشترین ماده خاکستری را در مغز نوازندگان حرفه ای یافت. بعد از این مطالعه نتیجه گیری شد که هر چه فرد در نواختن ساز پیشرفته تر باشد، ماده خاکستری بیشتری در مغز خود دارد، این تنها سه مزیت از فواید بیشمار یادگیری موسیقی بود که گفتیم.
  4. تاثیر نواختن موسیقی بر مغز

بهترین ساز برای شروع موسیقی مبتدیان

سازهای زیادی برای شروع وجود دارد که یادگیری آنها پیچیده نیست و فرصتی برای توسعه مهارت های اساسی نواختن موسیقی را فراهم می کند. برخی از بهترین ها برای نوازندگان در مراحل اولیه و بهترین ساز برای شروع موسیقی عبارتند از:

پیانوها و کیبوردها:

شروع نواختن این سازها آسان است، هنرجویان پیانو معمولاً در اوایل نواختن، ملودی ها و آهنگ های ساده را انتخاب می کنند. پیانو به عنوان اولین ساز به نوازندگان کمک می کند تا هوش موسیقیایی خود را تقویت کنند. کیبوردها یا پیانو الکترونیکی ساده تر هستند زیرا نسبتاً سبک اند و می توان آنها را ساده تر از یک پیانو حمل و جابه جا کرد. کیبوردها همچنین یک ساز سرگرم کننده اند زیرا می توانید صداهای منحصر به فردی را اجرا کنید.
پیانو یا کیبورد

ساز یوکللی

این ساز عالی است، به ویژه به عنوان یک ساز زهی. اندازه آن نسبتاً کوچک است و دارای چهار سیم است. اندازه جمع و جور آن حمل آن را آسان می کند، بنابراین می توانید در هر کجا و در هر زمان تمرین کنید، که همین مورد یوکلل را به یک گزینه عالی برای مبتدیان تبدیل می کند.
به هر حال، تمرین منظم و مداوم بخش مهمی از پایه یادگیری نواختن هر ساز است. مزیت دیگر یوکللی این است که یوکلل پیش ساز خوبی برای بقیه سازهای خانواده سازهای زهی است. پس از ایجاد درک اولیه از نحوه عملکرد ساز زهی، می‌توانید به گزینه های دیگر مانند گیتار یا ویولن نیز فکر کنید.
ساز یوکللی یا اوکولله

گیتار

گیتار یک ساز زهی است که دارای شش سیم می باشد. هنرجویان مبتدی زمانی که اصول آکوردها را درک کردند، می‌توانند آنها را روی هر گیتاری اعمال کنند. مثل گیتارهای الکتریک، آکوستیک یا کلاسیک.
گیتار

ویولن

معمولاً از چوب ساخته می‌شود، بدنی توخالی دارد و با استفاده از کمانی ساخته شده از موهای ظریف نواخته می‌شود. هنگامی که این موها روی سطح سیم های ویولن کشیده می شوند صدا تولید می شود. اندازه کوچک این ابزار حمل آن را آسان می کند، که همین تمرین منظم را راحت تر می کند. یادگیری نواختن ویولن انتخاب خوبی برای مبتدیان است زیرا همه کاره است، می توان آن را به صورت انفرادی یا گروهی نواخت و در انواع ژانرهای موسیقی از آن استفاده کرد. بعد از مدتی یاد می‌گیرید که هر دو دست را همزمان برای ایجاد صدا هماهنگ کنید.
ویولن

ویولنسل

ویولنسل مانند ویولن با آرشه ای نواخته می شود که به چهار سیم بدنه با کمک یه کمان مخصوص فشار داده می شود و تولید نوای زیبا می کند. ویولنسل از ویولن بزرگتر است و صدای پایین تر و پایه ای تری ایجاد می کنند، ویولن سل یک ساز عالی برای مبتدیان است، زیرا نوازندگان می توانند پایه های کمان و تار و نحوه صحیح نگه داشتن یک ساز با اندازه بزرگ و توخالی را بیاموزند. یکی دیگر از گزینه های خوب برای مبتدیان، سازهای دسته بادی چوبی است اگر سازهای زهی مورد علاقه شما نیستند. می توانید از سازهای این خانواده مثل فلوت و نی استفاده کنید.
ویولنسل

فلوت ریکوردر

ریکوردر این یک ساز سنتی مناسب برای مبتدیان است و یک گزینه عالی برای یادگیری تولید صدا با کمک هوا، همانطور که در هر ساز بادی چوبی دیگیری هوا مورد نیاز است. ریکوردر پخش سریع صداهای ملودیک و آهنگ های ساده را آسان می کند. بچه ها عاشق نواختن با ریکوردر هستند زیرا به سمت سادگی آن جذب می شوند. نوازندگان با این ساز حس قوی ای در موسیقی تجربه می کنند که به آنها اجازه می دهد تا در دسته سازهای بادی چوبی رشد کنند.
ساز ریکوردر

فلوت

فلوت، مانند ریکوردر، یک آئروفون یا ساز بادی است، تولید صدا و نوا توسط این ساز پرطرفدار از طریق نوسان هوای دمیده شده بر لبه دهنی این ساز تولید است. این ساز به نوازندگان مبتدی به قوی شدن ریه کمک می کند.
فلوت

ساکسیفون

ساکسیفون یک ساز بادی دیگر است که نواختن با آن بسیار آرامش بخش می باشد. طیف وسیعی از صداها ایجاد می‌کند و بنابراین طیف گسترده ای از سبک های موسیقی را می توان با این ابزار نواخت. این تطبیق پذیری آن را به یک ساز مناسب برای مبتدیان تبدیل می کند.
ساکسیفون

سخن آخر

حتی قبل از آن که بهترین ساز برای شروع موسیقی را پیدا کنید حتما به نواختن یک ساز اقدام کنید فرقی نمی کند چه سازی باشد فقط بنوازید، تا عشق و احساس شما نسبت به موسیقی شکل بگیرد. اگر فکر می کنید در انتخاب بهترین ساز برای شروع موسیقی سردرگم هستید می توانید حتی با یک معلم موسیقی تماس گرفته و راهنمایی بگیرید، راستی برای اطلاعات بیشتر در مورد آلات موسیقی، و یادگیری موسیقی می توانید به صفحه آموزش انواع سازهای موسیقی سر زده تا دانش شما نسبت به موسیقی تکامل یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *