حقوقی

چگونه وکیل بین المللی شویم؟ +آشنایی با وظایف وکیل بین الملل

چگونه وکیل بین المللی شویم؟

وکیل بین المللی ممکن است بسیار جذاب به نظر برسد و مردم ممکن است تصور کنند که این وکلا دائم در حال مسافرت های خارجه و مشاوره های حقوقی هستند. با این حال، این تنها چیزی نیست که فکر می کنید و موارد زیادی است که باید درباره این وکلا بدانید. بنابراین در این مقاله به این پرداخته ایم که یک وکیل بین المللی دقیقا چیست و چگونه وکیل بین المللی شویم؟

حقوق بین الملل چیست؟

مجموعه قوانین، موافقت نامه ها و معاهداتی که به ترتیب برای همه کشورها اعمال می شود، در مجموع به عنوان حقوق بین الملل شناخته می شوند.

با توجه به موارد بالا، سه حوزه تحت پوشش حقوق بین الملل قرار می گیرد:

1. تعارض قوانین یا حقوق بین الملل خصوصی

حقوق بین الملل خصوصی به اختلافات و معاملات بین اشخاص خصوصی از جمله شرکت ها و افراد می پردازد2

2. حقوق بین الملل عمومی

حقوق بین الملل عمومی بر روابط بین کشورها و نهادهای بین المللی حاکم است. این به حقوق معاهدات، حقوق دریاها، حقوق کیفری بین‌المللی، حقوق بین‌الملل، حقوق بشر و قانون تجارت بین‌المللی مربوط می‌شود.

3. حقوق فراملی

حقوق فراملی شاخه ای از حقوق بین الملل است که اختیارات کشورهای مستقل را در تعامل با یکدیگر محدود می کند. همچنین توافق‌های منطقه‌ای را پوشش می‌دهد. به عنوان مثال، قوانین اتحادیه اروپا مستقیماً توسط کشورهای عضو اتحادیه اروپا اعمال می شود و دارای مجموعه قوانین خاص خود است.

کار وکیل بین الملل چیست؟

وکلای بین‌المللی به شرکت‌ها، مردم و نهادهای دولتی مشاوره حقوقی و توصیه‌هایی جهت بهبود عملکردشان میدهند. وکیل بین الملل ممکن است به عنوان یک وکیل جهانی در زمینه های مختلفی مانند: مالکیت معنوی، قانون امنیت یا مالیات تخصص داشته باشد. وکیلی که در تجارت بین‌الملل تخصص دارد، از منافع و چالش‌های تجاری موکل خود، استدلال و دفاع می‌کند. یک وکیل تجارت بین المللی باید دارای مجوز قانونی معتبر باشد. یک وکیل بین المللی ممکن است به موکلان خود در موارد زیر کمک کند:

کار وکیل بین الملل چیست

1. تسلط وکیل بین الملل بر قوانین کشور هدف و مسلط بودن بر یک یا چند زبان زنده دنیا 
یک وکیل بین المللی با مشتریانی از چندین کشور سر و کار دارد و بنابراین باید از پویایی های اجتماعی و سیاسی این کشورها به خوبی آگاه باشد و همچنین بتواند به زبانی که موکلان با آن راحت هستند با آنها ارتباط برقرار کند.

2. بررسی پرونده و صحبت با مشاوران
به عنوان بخشی از هر موضوع یا اختلافات حقوقی، وکلا باید مسائل پرونده را تجزیه و تحلیل کنند. با این حال، وکیل بین المللی بودن مستلزم هماهنگی سریع با افراد منبع از هر کشور است یعنی هر وکیلی باید در کشوری که در آن کار می کند دوستانی داشته باشد تا در زمان لازم به او کمک کنند. یک مثال بزنیم فرص کنید هدف وکیل گرفتن یک مجوز در کشور X است، رفت و آمد مداوم بین ارگان های دولتی مربوطه در آن کشور مورد نیاز است و بنابراین، یک وکیل بین المللی به یک مشاور محلی در کشور X نیاز دارد.

3. توسعه بین المللی
توسعه بین المللی یک جنبه حیاتی از حقوق بین الملل است که مستلزم تعامل با مناطق نوظهور از طریق نهادهای دولتی است. زمینه های توسعه بین المللی شامل قانون تجارت، حقوق مالکیت معنوی، حقوق بین الملل بهداشت و کمک های مالی است.

چگونه وکیل بین المللی شویم؟

تسلط بر حداقل زبان انگلیسی و سیاست های کشورهای مختلف

اگر هنوز به دانشکده حقوق نرفته اید، اگر می خواهید سریعتر به هدف خود برسید. تسلط به یک زبان خارجی در اینده به شما کمک می کند تا هنگام برقراری ارتباط با خارجی ها راحت تر باشید. یادگیری در مورد سنت ها و فرهنگ محلی و سیاست های کشورها بسیار در آینده کمک کننده است و می تواند برای رسیدگی به مسائل حقوقی مفید باشد.

رفتن به دانشکده حقوق و گرفتن مدرک کارشناسی

دانشکده حقوق شامل سه تا پنج سال تحصیل تمام وقت است. دانشجویان موضوعات حقوقی اساسی مانند قراردادها، اموال، تخلفات و قانون اساسی و… را یاد می گیرند. و پس از آن می توانند در دوره های کارآموزی بالینی یا قضایی شرکت کنند. در دانشکده حقوق، مطالعه حقوق بین الملل به دانشجویان دانش بهتری برای درک مسائل جهانی می دهد.

برخی از دانشگاه‌ها به دانشجویان اجازه می‌دهند که فقط بر تحصیل حقوق بین‌الملل تمرکز کنند. این رشته ها کلاس هایی را در زمینه فروش و تجارت بین المللی، سیاست خارجی، حقوق تطبیقی، فرهنگ های حقوقی تطبیقی ​​و قانون تجارت چند ملیتی ارائه می دهند. 

ورود به حرفه وکالت

پس از قبولی در آزمون وکالت و اخذ پروانه، وکلا می توانند در سازمان های دولتی و خصوصی برای اجرای حقوق بین الملل استخدام شوند. این مشاغل اغلب از وکلا نه تنها حقوق بین الملل بلکه سایر حوزه های قانون را نیز می خواهند.

ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد.

دانشکده های حقوقی خاصی وجود دارند که مدرک کارشناسی ارشد حقوق (LL.M) را ارائه می دهند. حقوق بین الملل LL.M اغلب بر حوزه خاصی از موضوع تمرکز می کنند، مانند حقوق بین الملل عمومی، تجارت بین المللی، حقوق بشر بین المللی، یا حقوق بشر.

چرا وکیل بین المللی شویم؟

حقوق بین‌الملل امکان مهاجرت بسیار بیشتری نسبت به سایر زیرشاخه های حقوق به شما می دهد، شرکت ها و سازمان های زیادی چه دولتی و چه غیر دولتی وجود دارند که به رشته شما نیاز دارند.

فارغ التحصیلان حقوق بین الملل به دلیل توانایی های تحلیلی، و داشتن دیدگاه جهانی و دانش حقوقی خود از فرصت های خوبی برخوردار هستند. سازمان های بین المللی و غیردولتی مکان هایی هستند که فرد می تواند در آن شغل پیدا کند و درامد خوبی کسب کند، اگر می خواهید بدانید درامد وکیل بین المللی چقدر است پیشنهاد می کنیم مقاله مربوطه که منتشر کرده ایم را بخوانید.

با توجه به جهانی شدن اکثریت کسب و کار ها حتی کسب و کارهای متوسط تقاضا برای یک وکیل بین الملل زیاد شده است، امروزه کسب و کارهایی که مدیران با دانشی دارند اقدام به تاسیس یک دفتر کار در خارج از کشور می کنند تا تجارت خود را گسترش دهند.

نتیجه گیری

در این مقاله به این سوال مهم پاسخ دادیم که چگونه وکیل بین المللی شویم؟ و وکیل بین المللی کیست؟ وکیل بین الملل در واقع کسی است که به پرونده های مربوط به معاملات و درگیری های شرکت ها یا اشخاص خارجی رسیدگی می کند، امروزه تقاضا برای داشتن یک وکیل با تجربه بین المللی با توجه جهانی شدن همه چیز در حال افزایش است. اگر دوست دارید نسبت به سایر وکلا تمایز داشته باشید و از دانش بیشتری برخوردار شوید پیشنهاد می کنم از دوره های حقوقی ما دیدن فرمایید زیرا نکات مهم زیادی برای یادگیری شما گفته ایم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *