حقوقی

ایا شغل وکالت برای زنان خوب است؟ بررسی چالش های پیش رو!

ایا شغل وکالت برای زنان خوب است

زنان بیش از هر زمان دیگری فرصت های شغلی زیادی دارند. اما ترس تنها مانع موفقیت آنان است. تعداد زنانی که وارد حرفه حقوق می شوند روز به روز در حال افزایش است. در این شغل، زنان دستاوردهای چشمگیری داشته اند. صنعت حقوقی دیگر دنیای مردانه نیست. زنان نیز می توانند وکیل شوند اما پاسخ به این سوال مهم است که ایا شغل وکالت برای زنان خوب است یا نه؟

ایا شغل وکالت برای زنان خوب است؟

پاسخ کوتاه به این سوال یک بله بزرگ و قوی است! حرفه وکالت یکی از بهترین انتخاب های شغلی برای هر کسی است که به آن علاقه دارد. فقط مطمئن شوید که ویژگی‌های لازم برای یک وکیل عالی شدن را دارید و بعد وارد این رشته شوید.

اولاً، به دلیل اینکه امروزه زنان برخلاف گذشته می خواهند از لحاظ مالی مستقل شوند، پس شغل های حقوقی مثل وکالت راهی عالی برای دستیابی به این امر است. وکالت یک انتخاب شغلی بسیار پرسود است زیرا درآمد بالایی دارد و فرصت های رشد در آن بی پایان است.

ثانیاً، حرفه وکالت برای زنانی که می‌خواهند تغییرات اساسی در جامعه خود ایجاد کنند بسیار عالی است. وکلا نقش اساسی در تمام بخش های جامعه دارند و برای جلوگیری از هرج و مرج در هر جامعه ای وجود آن ها ضروری است. وکالت کار بسیار مهمی است و هر کسی که وکیل می شود باید به آن افتخار کند.

دیگه چی؟ حرفه وکالت واقعا رضایت بخش است و می تواند فرصت های فوق العاده ای برای پیشرفت در بسیاری از جنبه های دیگر زندگی ایجاد کند. بنابراین، اگر استعداد وکیل شدن را دارید، این کار را انجام دهید. این یکی از بهترین مشاغل موجود است.

برای وکیل شدن چه مراحلی را باید طی کرد

وکیل شدن برای زنان هیچ فرقی با مردان ندارد و باید یک سری مراحل خاص را طی کنید:

گرفتن مدرک لیسانس و بالاتر در زمینه حقوق

اولین قدم برای تبدیل شدن به یک وکیل، گرفتن مدرک لیسانس و بالاتر در رشته مربوطه است.  مدرک کارشناسی شما باید از یک دانشگاه معتبر باشد. و در طی دوره دانشگاه مهارت های خود را مانند زبان انگلیسی، نحوه ارتباطات، قانون تجارت و…. را تقویت کنید تا بعد از اتمام دانشگاه راه آسان تری را طی کنید

دادن آزمون وکالت 

آزمون های وکالت، آزمون های پایانی هستند که دانشجویان حقوق برای وکیل شدن در آن شرکت می کنند. هنگامی که دوران دانشکده حقوق خود را تمام کردید و تمام امتحانات خود را با موفقیت پشت سر گذاشتید، وقت آن است که در آزمون وکالت پذیرفته شوید.

طی کردن دوران کارآموزی

پس از قبولی در آزمون وکالت، باید یک دوره کارآموزی را زیر نظر یک وکیل با تجربه طی کنید طی این دوران باید در حل پرونده های مختلف کمک کرده و خود را به اثبات برسانید معمولا این دوره کارآموزی 18 ماه است

قبولی در آزمون اختبار

آزمون اختبار وکالت، عبارت است از یک آزمون تشریحی که در پایان هر دوره کارآموزی وکالت برگزار می شود و وکلای آینده باید در این آزمون نیز قبول شوند

خواندن سوگندنامه

پس از قبولی در آزمون وکالت باید در یک مراسم که تمامی وکلای آینده در آن هستند شرکت کنید و سوگند بخورید که در این رشته کارای بد بد نکنید 🙂 و در جهت تحقق حق علیه باطل گام بر می دارید

دریافت پروانه وکالت

اگر تمام مراحل بالا را تکمیل کرده اید، اکنون یک وکیل تمام عیار هستید و می توانید پروانه خود را بگیرید. این بدان معناست که شما می توانید دفتر خصوصی خود را راه اندازی کنید یا به عنوان یک همکار به یک شرکت حقوقی بپیوندید.

مزایای استخدام یک وکیل زن

مزایای استخدام وکیل زن چیست؟ به طور کلی، امکان برنده شدن در یک پرونده به جنسیت خاص بستگی ندارد. در واقع این تخصص، استدلال، و بسیاری از عوامل دیگر است که عامل موفقیت در زمینه حقوقی می باشد. و قضات نگران جنسیت وکیل نیستند و جنسیت بر صلاحیت وکیل تأثیری ندارد.

مزایای استخدام یک وکیل زن

با این حال، موارد زیادی وجود دارد که باعث می شود یک فرد برای مشکل خود وکیل زن بگیرد. وکلای زن به طور طبیعی نسبت به وکلای مرد بیشتر بر مشکلات موکلان خود حساسیت دارند. وکلای زن شنوندگان خوبی هستند و می دانند چگونه برای موکلان خود تلاش کنند و در کل ریزبین تر، منضبط تر و پیگیرتر هستند.

چالش های پیش روی یک وکیل زن

بدون شک وکالت رشته ای مردسالار است. در سال 2018، گزارشی نشان داد که وکلای زن تنها حدود 38 درصد از وکلای ایالات متحده را تشکیل می‌دهند و این آمار را می توان به بقیه کشورها نیز بسط داد حالا اعداد کمی بالاتر و پایین تر ولی نتیجه مشخص است.

بنابراین وکلای زن باید در یک محیط مردانه و گاها خشن شایستگی های خود را به اثبات برسانند که ممکن است اگر خانمی روحیه حساس و لطیف دارد نتواند از این چالش با موفقیت رد شود

همچنین برقراری تعادل بین کار و زندگی بر دوش زنان است، به خصوص اگر او یک مادر باشد. وکالت زمان بر است و باید ساعات طولانی را در محیط کار سپری کند که ممکن است صدای همسر و فرزندش دربیاید.

چالش دیگر این است که ممکن است شرکت ها و یا اشخاص به موکل زن نسبت به موکل مرد کمتر پول بدهند و حتی کار بیشتری نیز بخواهند که باعث دلسردی یک وکیل زن می شود.

سخن آخر

درست است که چالش های زیادی در راه وکیل شدن یک زن وجود دارد اما لطفا دنبال بهانه نباشید و در این راه قوی باشید شما باید در این شغل کاملا حرفه ای باشید که می توانید حرفه ای بودن خود را در نحوه صحبت کردن، سبک لباس پوشیدن و نحوه برخوردتان کامل به مخاطب القا کنید.

به عنوان یک حرفه ای، باید به پیچیدگی ها و نکات ظریف دقت کنید. شما باید مسائل و نیازها را پیش بینی کنید و سپس راه حل هایی اندیشید. با کسب تجربه، می توانید به سطح بالایی از حرفه ای بودن دست پیدا کنید. در ضمن به دیگران احترام بگیرید. این به شما کمک می کند که ارتقا پیدا کنید.

در این مقاله به این سوال پاسخ دادیم که ایا شغل وکالت برای زنان خوب است یا خیر اما باید بدانید که پاسخ به این سوال کاملا به روحیه و علاقه شما برمیگردد پس دوباره برگردید و این سوال را از خودتان بپرسید که آیا شغل وکالت برای من مناسب است؟ اگر در مسیر وکیل شدن نیازمند کمک بودید پیشنهاد می کنم به دوره های حقوقی تیم خودساز نگاهی کنید زیرا در آن به آموزش کامل رشته حقوق به زبان ساده پرداخته ایم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *